«
  1. Anasayfa
  2. Teknoloji
  3. Telefonu Açarken Komik Sözler, Telefon Kilit Ekranı Sözleri Komik

Telefonu Açarken Komik Sözler, Telefon Kilit Ekranı Sözleri Komik

Telefonu Açarken Komik Sözler, Telefon Kilit Ekranı Sözleri Komik

Telefona cevap verirken komik bir şey söylemek esprili bir insanın eğlenceli yöntemlerinden biridir. Telefona cevap verdiğinizde sizi tanıyan birine komik bir şey söylemek o kişinin yüzünde bir gülümseme oluşturacak ve belki de gününü daha ilginç hale getirecektir. Bazen telesekreter konuşuyormuş gibi davranıp ardından gülmek, arayan kişiyi şaşırtabilir ve daha sonra gülmesine neden olabilir. Tanıdığınız ve samimi olduğunuz birine bu spirili konuşma tarzını sabahın erken saatlerinde  uygularsanız belki de uykudan yeni uyanmış halinin geçmesine yardımcı olabilirsiniz.

Telefon Kilitli Ekran Komik Sözleri

Yoğun ve stresli iş ortamınızdan uzaklaşıp hayatınıza biraz renk ve neşe getirmek istiyorsanız komik telefon kilit ekranı alıntılarıyla bu keyfi hayatınıza cihazınız ile birlikte renk katabilirsiniz. Hayat sana güzel olacak, çevrendeki insanların seçimleri hakkında endişelenme” gibi bir alıntı, insanlardan bunaldığınızı hissettiğinizde size ilham verebilir ve sizi olumsuz etkileyen insanları umursamamanız gerektiğini hatırlatabilir. Olumsuz havayı gidermek için “Bu hayat benim ve başıma gelenlere gülüyorum” ifadesini de kullanabilirsiniz. Aslında bu yazıyı hayatınıza uygularsanız sadece kendi duygularınızı değil, çevrenizdeki olumsuz etkinin altında bulunan insanların duygularını da olumlu değiştirebilirsiniz.

Anlamlı Komik Telefon Sözleri

Hayatınızı pozitif etkilemenin bir başka yolu da telefonunuzun kilit ekranına anlamlı ve eğlenceli telefon alıntıları eklemektir. Hayatın karmaşası bazen yorucu olabiliyor. Bu kafa karışıklığından kurtulmak için kişiler, daha rahat nefes almalarına yardımcı olacak kendi küçük hilelerine başvurabilirler. Telefonunuzun kilit ekranına yazılan anlamlı ve eğlenceli telefon hatları da eğlenceli ve nefes kesen anlardan biridir. Görenlerin ona olumlu bir şekilde bakmasına ilham vermekle kalmaz, aynı zamanda gülümseme yoluyla serotonin hormonunun salgılanmasına ve ruh halinin iyileşmesine de neden olur. “Ah hayat, beni vazgeçirmeye çalışsan bile, ben karşında durup dondurmamı alacağım” cümlesi sana sadece ilham vermekle kalmayacak, aynı zamanda seni gülümsetecek ve neyle karşı karşıya olduğunu önemseyecek ve zorlukları kolay karşılamayı sağlayacak.

Çocuklara Telefon Açarken Komik Sözler

Çocuğunuzu aradığınızda ilginç bir şey söylemek, bir bakıma çocuğun güçlü pozitif enerjisini kendinize aktarmaktır. Çocuklar mutluluk kaynağıdır, her zaman olumlu ve iyimserdirler, kin tutmazlar. Bir arkadaşıyla kavga etseler bile çabuk telafi edebilir ve kaldıkları yerden devam edebilirler. Çocuklarınıza telefon açıp “Şimdi konuş yoksa seni gıdıklarım” derseniz, güzel kahkahalarının yanı sıra esprinizi de anlayacaklardır.

Fuarteknoloji.com telefon servisi sundu.

Bir Cevap Yaz

Hbr HD Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *